3 thoughts on “Vijf reistips van een insider voor jouw reis naar Curaçao

 1. Walter Zagema

  Ik heb de fout gemaakt om mijn hele vakantie vol te plannen met activiteiten. Uiteraard alles weer te krap gepland, waardoor ik te weinig tijd had om alles te zien en te doen wat ik wilde. Het gaat er op Curaçao allemaal net wat langzamer en relaxter aan toe dan in Nederland. Ach ja, nu heb ik een goede reden om nog een keer terug te gaan 😉

  Reply
 2. Robin Poortvliet

  Bedankt voor deze super nuttige tips. Ik heb er stuk voor stuk wat aan gehad tijdens mijn verblijf op Curaçao. Met name de drijvende markt kan ik iedereen aanraden. Zoiets heb je waarschijnlijk nog nooit gezien, maar het is echt super grappig. Je moet zeker ook gaan duiken of snorkelen als je op het eiland bent.

  Reply
 3. Sanne L.

  De meest nuttige tip van dit artikel vind ik dat je een auto moet huren op Curaçao. Zonder auto kun je namelijk niet heel veel beginnen. Het openbaar vervoer is er wel, maar komt vrijwel nooit op tijd. Met een auto ben je nergens van afhankelijk en kun je gaan en staan waar je wilt.

  Reply

Post Comment