2 thoughts on “Vijf dingen die Nederlanders geweldig vinden aan Curaçao

  1. Ilse uit den Velde

    Ik ben een half jaartje geleden voor het eerst in mijn leven naar Curaçao geweest. Kwam dit artikel zojuist pas tegen, maar sta er volledig achter. Er staan alleen maar waarheden in. Zo grappig om te lezen dat ik het precies zo ervaren heb. Ik kan Curaçao dan ook zeker aanbevelen als vakantiebestemming

    Reply
  2. Loes van Waaijen

    Ik ben net terug van een maand op Curaçao en kwam zojuist deze tekst tegen. Heb hem met veel interesse gelezen en kan je vertellen dat er geen woord aan gelogen is. Al deze vijf dingen maken Curaçao tot een waar paradijs als je het mij vraagt. Ik ga hoe dan ook nog een keer terug en kan iedereen aanraden er eens op vakantie te gaan.

    Reply

Post Comment